با این روش فریز کردن را فراموش کنیم .... | ... |
برای خشک کردن بادمجان و نگهداری آن طی ماه های طولانی میتوانید آن را روی بندی که روی بخاری نصب است در حالی که بادمجان ها را ورق کرده اید آویزان کنید .
اما ما در شهرمان از سینی های سنتی که از چوب درخت بادام کوهی ساخته شده است و روی بخاری نمیسوزد و به خاطر داشتن منافذ خوب حرارت از آن میگذرد استفاده می کنیم که در کمتر از یک روز بادمجان ها روی بخاری با حرارت خیلی ملایم خشک خشک میشوند.
یادمان باشد خشک کردن میوه و سبزیجات بهترین حالت برای نگهداری طولانی آنها و از همه مهمتر حفظ مواد مغذی آن است.
[چهارشنبه 1394-08-13] [ 01:27:00 ب.ظ ]
|