سلامت، رشد و استحکام استخوانهای بدن نیازمند املاح و مواد معدنی به ویژه کلسیم است که بخش عمده

این املاح باید از راه برنامه غذایی روزانه تامین شود. استخوانها در میانسالی شروع به نازک شدن می کنند و

این فرایند بعد از یائسگی در زنان سریعتر هم میشود. به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، خوردن غذاهای

مناسب و انتخاب رژیم غذایی صحیح و کامل می تواند به افزایش تراکم و استحکام این بافت حیاتی کمک کند.

 

برخی از آن خورنی های عبارتند از: شیر، ماست، پنیر و کشک. میزان نیاز بزرگسالان به کلسیم روزانه 1000میلی گرم

و برای زنان بعد از 50 سالگی و مردان بعد از 70 سالگی 1200میلی گرم است. مهم ترین منبع کلسیم شیر است.

یک لیوان 250 میلی لیتری شیر 300 میلی گرم کلسیم دارد. در صورت حساس بودن به لاکتوز درون شیر میتوان از

جایگزین آن؛ مثلا یک کاسه ماست که با کلسیم 250cc شیر تقریبا برابرند استفاده کرد. کلسیم لبنیات بدون لاکتوز

با لاکتوز دار برابرند.

موضوعات: آیا می دانید؟  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...